De Schitterij

De Schitterij

Laat jezelf stralen

Home
Wie is Ingrid De Noot Quote
Eén op één
Samen Schitteren
Contact

Noot Quote Ontmoeting

 

 

Eind oktober liep ik door onze tuin en zag de walnoten liggen onder de grote notenboom die ook hele mooie grote walnoten geeft.
Zoals ieder jaar begon ik ze te rapen en tijdens het rapen, gingen de woorden Noot Quote door mijn hoofd. En daar was een nieuw idee geboren ☺

Zorgvuldig maakte ik de noten schoon, liet ze drogen, maakte ze open en de inhoud was voor de wintervoorraad voor het kanariepietje van mijn vader. Daarna ben ik verder met de noten aan de slag gegaan en wil ik jou uitnodigen om je te laten verrassen

De Noot QuoteJe bent welkom in de Schitterij. Je mag jouw walnoot uitkiezen en deze samen in mijn bijzijn openmaken en je laten verrassen door de binnenkant. Want precies zoals bij mensen zit  ook hier de ware schoonheid van binnen.

Wat wil deze walnoot jou vertellen? Jij komt zelf met de antwoorden.
Ik luister en kijk met je mee.
Een uurtje voor jou alleen op een warme liefdevolle plek, samen met een kopje thee of koffie, een fijne schrijf- en tekenopdracht en met behulp van de inhoud van de walnoot mag jij even in alle rust landen en gewoon even zijn, om vervolgens met meer wijsheid over jezelf en moois naar huis te mogen gaan. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

Aanmelden: klik hier, ik neem dan binnen 48 uur contact met je op en plannen we een dag en tijd.
Kosten: 25,00 euro  

In de Griekse mythologie was de walnoot symbool van wijsheid

Door zijn zachte kern die zich achter de harde schil verbergt, was de walnoot zinnebeeld voor het wezenlijke dat zich achter uiterlijkheden verbergt. 


 

 

 De Schitterij  ~  Ingrid Vissers  ~ Sint-Oedenrode ~  info@DeSchitterij.nl ~ KvK nr: 55126456 ~ kijk ook op facebook

 

   Laatst bijgewerkt: 01 december 2021