De Schitterij

De Schitterij

Laat jezelf stralen

Home
Wie is Ingrid De Noot Quote
Eén op één
Samen Schitteren
Contact

Samen Schitteren

 

 

Het is mogelijk om samen te komen creëren bij de Schitterij.
Ouder- kind, partners, vrienden, gezin, grootouder-kind, iedereen is welkom. Kinderen onder de twaalf jaar wel in gezelschap van een volwassene.
Samen Schitteren
Samen tweeënhalf uur in het knusse atelier van de Schitterij. Een moment voor jullie samen. Een moment waarin de wereld even stil mag staan en jullie alleen maar oog hoeven te hebben voor elkaar en er ontstaat dan als vanzelf iets moois uit jullie handen. Je hoeft niet heel creatief te zijn, want ik ben er bij om jullie creatieve stroom op gang te brengen. En dat lukt altijd en bij iedereen.

De kosten:
Twee personen: €60
Drie personen: €80
Vier personen: €100
Vijf personen: €115
Zes personen: €130
Zeven personen: €145
Acht personen: €160
Dit is inclusief materialen, drinken en iets lekkers.
Schilderdoek/ lijsten worden apart in rekening gebracht.

Wil je graag samen komen schitteren klik dan hier. Ik neem dan binnen 48 uur contact met je op en samen bespreken we jullie wensen en wat mogelijk is en plannen we een dag en tijd.


Volwassene & Kind Schitter Ontmoeting

 

 

Nu de wereld weer open lijkt te gaan is het mogelijk om weer samen te komen schitteren met je (klein)kind, neefje/nichtje, buurmeisje/jongen. Een ontmoeting in groepsverband met andere volwassenen en kinderen, in het atelier van de Schitterij. Een creatieve middag om samen met het kind aan een kunstwerk te werken. Samen ontdekken, elkaar aanvullen, uitdagen, maar vooral het samen fijn hebben. Precies zoals voorheen de samen tekenen workshops van Tekenen is Toveren.

De volwassene & kind Schitter Ontmoetingen vinden tweemaal per maand plaats, de ene keer op dinsdagmiddag en de andere keer op woensdagmiddag.
Iedere keer staat in het tekenen van een ander creatief thema. Iedere keer een verrassing, iets wat er dan speelt voor degenen die zich hebben aangemeld, met de garantie dat het altijd een fijne middag gaat worden waarin jullie samen mogen schitteren en creëren. Jullie gaan naar huis met een eigen gemaakt creatief kunstwerk en een mooie ervaring waar je nog lang samen van kunt nagenieten.
Kies hieronder de datum die bij je past en meld je aan. Wacht niet te lang met aanmelden, want er is slechts plek voor vier duo’s per Volwassene & kind Schitter Ontmoeting. Je aanmelden voor meerdere ontmoetingen is ook mogelijk

Kosten: €37,50
Inclusief materiaal en wat te drinken met wat lekkers erbij.
Leeftijd: Kinderen van 6 t/m 12 jaar
Data
Zaterdag 21 mei 13:30-16.00 uur aanmelden
Zaterdag 25 juni 13:30-16.00 uur aanmelden
Woensdag 13 juli 15:00-17.30 uur aanmelden
Zaterdag 16 juli 13:30-16:00 uur aanmelden

Ik wil jullie graag ontmoeten

 

 De Schitterij  ~  Ingrid Vissers  ~ Sint-Oedenrode ~  info@DeSchitterij.nl ~ KvK nr: 55126456 ~ kijk ook op facebook

 

   Laatst bijgewerkt: 25 april 2022