De Schitterij

De Schitterij

Laat jezelf stralen

Home
Wie is Ingrid De Noot Quote
Eén op één
Samen Schitteren
Contact

Ingrid

 

Na een vol leven, meedraaien in de ratrace van de wereld, stond mijn leven bijna helemaal stil.

Twee jaar verder ben ik gegroeid en weet ik waarvoor ik wil staan. Graag wil ik degene zijn bij wie je in rust even mag landen, gewoon even zijn.  
Samen met jou wil ik kijken waar jouw kracht ligt, hoe jij ook een lichtpuntje in deze wereld kan zijn. Werken aan jouw creatieve binnenste. Want creativiteit is bij mij altijd het startpunt.

Met de Schitterij hoop ik een plek te creëren waar het fijn, veilig en vertrouwd is om je creatieve binnenste te ontdekken en verder te ontplooien, met de hoop dat jij jouw licht ontdekt zodat ook jij de wereld weer meer kan laten schitteren.

Ik werk vanuit verwondering, liefde en zachtheid en zal altijd vanuit daar de verbinding met jou aangaan.

Ook bestaat de mogelijkheid om in kleine groepjes te werken, want ik geloof in de kracht van samen.

 

Graag zie ik weer meer rust, licht, liefde, zachtheid en plezier in deze wereld, laat ik daarom een voorbeeld proberen te zijn en een plek creëren waar het mogelijk is om dit te ervaren.

Met het vertrouwen dat wanneer wij een lichtpuntje creëren en dit op meerdere plekken gaat gebeuren op de wereld, dat de wereld dan steeds weer meer zal gaan schitteren en dat we samen weer van en met elkaar kunnen gaan genieten in alle teVREDEnheid van al het moois het leven ons de bieden heeft.

 De Schitterij  ~  Ingrid Vissers  ~ Sint-Oedenrode ~  info@DeSchitterij.nl ~ KvK nr: 55126456 ~ kijk ook op facebook

 

   Laatst bijgewerkt: 29 november 2021